search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:28
MENU CLOSE

Στους ώμους για 3,5 ώρες, μετέφεραν 750 δενδρύλλια χασίς αστυνομικοί (photo)

18.08.2017 05:35
Στους ώμους για 3,5 ώρες, μετέφεραν 750 δενδρύλλια χασίς αστυνομικοί (photo) - Media

Πεζοί, περισσότερο από τρεισήμισι ώρες, διασχίζοντας μια ιδιαίτερα δύσβατη και απόκρημνη, ορεινή, δασική περιοχή, ενώ μεγάλο τμήμα της απόστασης διανύθηκε μέσα σε ποτάμι, μετέφεραν στους ώμους τους τα 750 δενδρύλλια κάνναβης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, από τη φυτεία στα ορεινά της Αιγιαλείας.

Λόγω του απόκρημνου και δύσβατου τόπου της φυτείας,  είχε κληθεί ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την μεταφορά των δενδρυλλίων, το οποίο λόγω ισχυρών ανέμων και της στενότητας της χαράδρας, δεν μπόρεσε να προσεγγίσει με ασφάλεια, και έτσι οι αστυνομικοί τα φορτώθηκαν στις πλάτες τους.

Ο 35χρονος που συνελήφθη κατά την επιχείρηση της αστυνομίας, μετά την απολογία του σήμερα στον Ανακριτή Αιγιαλείας, κρίθηκε προφυλακιστέος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Πηγή: patratimes

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:28