search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:00
MENU CLOSE

Επίθεση με μαχαίρι στο Σουργκούτ στη Ρωσία – Οκτώ τραυματίες

19.08.2017 09:08
Επίθεση με μαχαίρι στο Σουργκούτ στη Ρωσία - Οκτώ τραυματίες - Media

 

Οκτώ ανθρώπους μαχαίρωσε ένας άγνωστος άντρας στο κέντρο της πόλης Σουργκούτ της Ρωσίας το πρωί του Σαββάτου

Το περιστατικό συνέβη στις 11:20 τοπική ώρα με τον δράστη να  περπατά σε κεντρικούς δρόμους μαχαιρώνοντας  περαστικούς! 

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ ο δράστης, που δεν έχει προς το παρόν ταυτοποιηθεί,’επεσε επί τόπου από τα πυρά των αστυνομικών. 

 

 

Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη

Ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στην πόλη Σουργκούτ της Σιβηρίας αναγνωρίστηκε, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζει το επεισόδιο ως τρομοκρατική ενέργεια.

“Η εκδοχή σύμφωνα με την οποία η επίθεση ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια δεν είναι η βασική υπόθεση” που ερευνούν οι αρχές, ανέφερε το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο την αστυνομία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, ο άνδρας που τραυμάτισε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικών, ήταν ένας 23χρονος κάτοικος της περιοχής. Οι αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, εξήγησε η εκπρόσωπος της Επιτροπής Ερευνών Σβετλάνα Πετρένκο.

Όμως πριν από λίγο Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Σουργκούτ της Σιβηρίας, όπου ένας νεαρός τραυμάτισε οκτώ ανθρώπους, μετέδωσε το “πρακτορείο” Amaq, το προπαγανδιστικό όργανο των τζιχαντιστών.
Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας νωρίτερα έκαναν γνωστό ότι ο δράστης, ένας κάτοικος της περιοχής γεννημένος το 1994, σκοτώθηκε από αστυνομικούς και ότι αντιμετωπίζουν το συμβάν ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:59