search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:45
MENU CLOSE

Χανιά: Στον ανακριτή ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τα δυο παιδιά

21.08.2017 08:33
Χανιά: Στον ανακριτή ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τα δυο παιδιά - Media

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου περνά σήμερα Δευτέρα ο 20χρονος Γεωργιανός που με το αυτοκίνητο του παρέσυρε και σκότωσε τη Στέλλα και το Γιάννη τους δυο νέους που με τραγικό τρόπο έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στα Κουπιδιανά λίγα μέτρα από το Πολυτεχνείο Κρήτης. 

Ο 20χρονος οδηγήθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην Εισαγγελέα η οποία του άσκησε ποινική δίωξη. Ο ίδιος κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή από αμέλεια και διατάραξη συγκοινωνιών από αμέλεια.

Παράλληλα η εισαγγελέας πρότεινε την επιβολή περιοριστικών όρων και ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από όπου έλαβε προθεσμία σήμερα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 20χρονος είχε δίπλωμα οδήγησης στη χώρα του αλλά όχι αναγνωρισμένο από την Ε.Ε.

Ο ίδιος μετά το συμβάν εμφανίστηκε συγκλονισμένος και σε κατάσταση σοκ στις Αστυνομικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμούν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 20χρονος βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ την ώρα του δυστυχήματος.

Πηγή: Cretalive, φωτό: Zarpanews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:43