search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:07
MENU CLOSE

Σάλος στη Γερμανία: Γυναίκα βουλευτής γελούσε ενώ ο Σουλτς πενθούσε για τη Βαρκελώνη (Video)

21.08.2017 09:21
Σάλος στη Γερμανία: Γυναίκα βουλευτής γελούσε ενώ ο Σουλτς πενθούσε για τη Βαρκελώνη (Video) - Media

 

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γερμανία με αφορμή την απαράδεκτη στάση της αναπληρώτριας προέδρου του Σολδιαδημοκρατικού Κόμματος (SPD). Συγκεκριμένα, την ώρα που ο επικεφαλής του κόμματος Μάρτιν Σουλτς έκανε μια συγκινητική δήλωση αναφερόμενος στην τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στη Βαρκελώνη, η Εύα Χογκλ χαριεντιζόταν με όσους είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο. Σύντομα, συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα της κατάστασης και απολογήθηκε για την ανάρμοστη συμπεριφορά της.

«Όλοι όσοι βρισκόμασταν πίσω από τον Σουλτς δεν μπορούσαμε αρχικά να ακούσουμε ότι μιλούσε για την Βαρκελώνη» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:

«Είδα τον υπουργό Εσωτερικών στο κοινό και τον χαιρέτισα ζητώντας του να έρθει δίπλα μας ώστε να του μιλήσω αργότερα. Μετά από μερικές φράσεις του Μάρτιν Σουλτς ακούσαμε ότι μιλούσε για την τρομακτική επίθεση στη Βαρκελώνη».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00