search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:38
MENU CLOSE

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στη Μασσαλία – Ένας νεκρός

21.08.2017 09:35
Γαλλία: Στους δρόμους οι εστιάτορες στη Μασσαλία για τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού (Video) - Media

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δυο στάσεις λεωφορείων στη Μασσαλία της Γαλλίας, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο.

 

Σύμφωνα με το Sputnik ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δυο στάσεις λεωφορείων στη Μασσαλία της Γαλλίας, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο.

Ακόμα δεν είναι σαφές αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή όχι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός έπεσε πρώτα σε μια στάση στην περιοχή Croix – Rouge, χωρίς να τραυματίσει κάποιον ενώ στην συνέχεια έπεσε και σε δεύτερη στάση, στην περιοχή La Valentine, όπου και τραυμάτισε τον άνθρωπο που τελικά εξέπνευσε.

Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά συνελήφθη στο παλιό λιμάνι της πόλης και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα η οποία τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να επιτρέπει να χαρακτηρισθεί αυτή η ενέργεια τρομοκρατική. Προσανατολιζόμαστε, μάλλον, προς την υπόθεση ο ύποπτος να είχε ψυχιατρικά προβλήματα.». 

 

FLASH – Marseille : Une voiture fonce sur deux abris-bus à Marseille : opération de police en cours. /La Provence pic.twitter.com/Ns1ilW9OEq

— LesNews (@LesNews) August 21, 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:38