search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:10
MENU CLOSE

Τον ρώτησε «μήπως είσαι νεοναζί;» και τον μαχαίρωσε (Photos, σκληρές εικόνες)

21.08.2017 14:23
Φρίκη: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του, έκοψε τον λαιμό της 5χρονης κόρης του και αυτοκτόνησε (Photos) - Media

 

Με τις πολιτικές και φυλετικές εντάσεις να βρίσκονται στο ζενίθ τους στις ΗΠΑ, δυστυχώς φαίνεται ότι άρχισαν και οι «παράπλευρες απώλειες».

Συγκεκριμένα, στο Κολοράντο, ένας 26χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, λόγω της εμφάνισής του. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ίδιος, άκουσε να τον ρωτούν: «μήπως είσαι από αυτούς τους νεοναζί;» και πριν προλάβει να απαντήσει ο επιτιθέμενος επιχείρησε να τον μαχαιρώσει.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν τυχερός, καθώς έβαλε τα χέρια του μπροστά του για να προστατευθεί και ο θύτης του τον τραυμάτισε μόνο εκεί, και δεν χτύπησε κάποιο από τα ζωτικά όργανά του.

Η αστυνομία ήδη έχει αρχίσει έρευνα για να εντοπίσει τον επιτιθέμενο, ενώ ο 26χρονος -ο οποίος χρειάστηκε τρία ράμματα- εκτίμησε ότι δέχθηκε την επίθεση λόγω του κουρέματός του, που παραπέμπει στις εμφανίσεις πολλών ακροδεξιών στις ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15