search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:19
MENU CLOSE

«Το μετρό στη Θεσσαλονίκη χτίζεται και δεν έχει ολοκληρωθεί. Ποιος φταίει; Ο Σαββίδης…»

21.08.2017 15:32
«Το μετρό στη Θεσσαλονίκη χτίζεται και δεν έχει ολοκληρωθεί. Ποιος φταίει; Ο Σαββίδης…» - Media

 

Με γραπτή δήλωσή του, στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης αναφέρεται στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, την κόντρα με τον Άρη και τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ.  

Όπως τονίζει ο γιος του Ιβάν Σαββίδη αυτή θα είναι η τελευταία φορά που τοποθετείται δημοσίως για φέτος, ενώ για το θέμα, που προέκυψε με το βίντεο τα ξημερώματα της 18ης Αυγούστου έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης και την «επίθεση» που δέχθηκε από τους παράγοντες του Άρη τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλοι στάθηκαν στο περιστατικό, ενώ κανένας από την οικογένεια των «κίτρινων» δεν είπε το παραμικρό για τη βοήθεια που πρόσφερε η  οικογένεια Σαββίδη σε πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη (αναφέρεται στην περίπτωση του Νίκου Κυζερίδη) καθώς «αυτό δεν είναι ενδιαφέρον».

Παράλληλα, τονίζει πως «δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν στις 5 το πρωί και αν θα ήθελα κάποιον να προκαλέσω ξέρω πως να το κάνουμε», ενώ σημειώνει ότι όλα ξεκινούν από την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη («ο πρόεδρος μας») να σταματήσει τις δηλώσεις, με αποτέλεσμα να ασχολούνται όλοι μαζί του. «Το λάθος μου είναι ότι είμαι πολύ ανοικτός και απλός γι’ αυτό λέω σε όλους ότι δεν έχω τίποτα να ψάξω». 

Ο Γιώργος Σαββίδης αναφέρεται και στη μεταγραφή του Ομάρ Ελ Καντουρί, την οποία σύμφωνα με τη δική του άποψη αρκετοί χλεύασαν, υποστήριξαν ότι δε θα γίνει, «αλλά θα ήμουν πολύ περίεργος να δω την αντίδρασή σας όταν αύριο στις 19:00 φτάσει στη Θεσσαλονίκη».

Για τις μεταγραφές τονίζει πως υπάρχουν ακόμη δέκα ημέρες, «γνωρίζουμε σαφώς ποιοι είναι οι στόχοι μας, γνωρίζουμε πώς να τους αποκτήσουμε», αλλά όπως επισημαίνει «αυτοί οι παίκτες δεν είναι πρόθυμοι να έρθουν να αγωνιστούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα» και χρειάζεται μια τεράστια προσπάθεια για τους πείσει ο ΠΑΟΚ.

«Θέλω να υποστηρίξουμε όλοι την ομάδα, τους παίκτες, το νέο προπονητή που έχει το χαρακτήρα και τη δύναμη να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία», είναι τα λόγια στήριξης προς το Ραζβάν Λουτσέσκου, απευθυνόμενος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ λέει πως «χωρίς εσάς, δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους, θέλω να είσαστε κοντά μας».

Τέλος επανερχόμενος στο θέμα των καταγγελιών του επίσημου Άρη λέει: «για όσους πάνε στην αστυνομία, νομίζω ότι είναι καλύτερα να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να προσπαθήσουν να επιστρέψει το ιστορικό σωματείο τους στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, ώστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά».

Και καταλήγει μ’ ένα δεύτερο υστερόγραφο στο οποίο γράφει: «Για 20 χρόνια, το μετρό στη Θεσσαλονίκη χτίζεται και δεν έχει ολοκληρωθεί. Ποιος φταίει; Ο Σαββίδης…».

Πάντως σε μια ερώτηση φίλου του ΠΑΟΚ, ο οποίος των ρώτησε για ποιο λόγο έφυγε ο Ίβιτς και πως θα έπρεπε να μείνει ένα χρόνο για να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, ο Γιώργος Σαββίδης απέφυγε να απαντήσει  και απλά είπε πως «ο Λουτσέσκου θα μας το φέρει. Είναι ένας έμπειρος προπονητής…». 

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33