search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:23
MENU CLOSE

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από Αλβανούς»

22.08.2017 06:24
Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από Αλβανούς» - Media

 

«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από Αλβανούς» δηλώνει ο Γιώργος Γιασεμής. Ο τραγουδιστής λαμβάνει μηνύματα εκφοβισμού στο facebook, μέσα από τα οποία απειλούν να τον «φάνε».

Κι όλα αυτά λόγω μια συνέντευξης που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό Χάι και στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν ακουστεί πάρα πολλά για μένα, τα οποία δεν ξέρω αν πρέπει να πούμε. Αιωρούνται στην Αθήνα. Έχουν πει ότι είμαι χρήστης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Από την πλευρά μου δεν πίνω ούτε αλκοόλ. Μ’ έχουν πει Aλβανό, το οποίο δεν είναι ντροπή. Αν ήμουν, θα το έλεγα. Το τελευταίο είναι ότι είμαι gay. Ακούστηκε κι αυτό».

«Τα λόγια μου παρερμηνεύθηκαν. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αν ήμουν Αλβανός, να βγω και να το δηλώσω δημοσίως. Θα ήμουν μάλιστα πολύ περήφανος. Η καταγωγή μου, όμως, είναι ελληνική. Θα ήθελα λοιπόν να γίνει κατανοητό στους «φίλους» που με στοχοποίησαν άδικα πως δεν τίθεται κανένα θέμα ρατσισμού. Έχω φίλους Αλβανούς και θαυμαστές και διασκεδάζουμε μαζί πολύ ωραία. Το ξαναλέω, δεν είμαι ούτε υπήρξα ποτέ ρατσιστής. Δεν ανέχομαι, όμως, να απειλεί τη ζωή μου μέσω διαδικτύου μια μικρή μερίδα ανθρώπων που εσκεμμένα επιθυμούν να προκαλέσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει», δηλώνει ο Γιώργος Γιασεμής στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα.

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15