search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:01
MENU CLOSE

Πυροσβέστης τραυματίστηκε στο κεφάλι στη Ζαχάρω

22.08.2017 10:20
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Αγ. Όρος - Media

Σοκ προκαλεί ο τραυματισμός πυροσβέστη της ΕΜΑΚ στη περιοχή των Ροδινών Ζαχάρως. Ο νεαρός πυροσβέστης πεζοπόρου τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι του, την ώρα που βρισκόταν σε χαράδρα.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετά από επιχείρηση τους κατάφεραν να τον ανεβάσουν από τη χαράδρα, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει κληθεί, για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο Νοσοκομείο.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασης του, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρεται ο 36χρονος πυροσβέστης που τραυματίστηκε, κατά τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στα Ροδινά Ζαχάρως, όταν – σύμφωνα με πληροφορίες – χτύπησε στο κεφάλι από πέτρα που αποκολλήθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της αξονικής τομογραφία στην οποία υπεβλήθη στο Νοσοκομείου Πύργου, οι γιατροί όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Κώστας Διαμαντόπουλος, «έκριναν απαραίτητη την μεταφορά του για περαιτέρω νευρολογική εκτίμηση».

 

Πηγή: PatrisnewsΜε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:01