search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:38
MENU CLOSE

Σεισμός Ιταλία: Απεγκλωβίστηκαν δύο από τα τρία αδέλφια που καταπλακώθηκαν από συντρίμμια

22.08.2017 11:29
Σεισμός Ιταλία: Απεγκλωβίστηκαν δύο από τα τρία αδέλφια που καταπλακώθηκαν από συντρίμμια - Media

Απεγκλωβίστηκαν δύο από τα τρία αδέρφια ηλικίας επτά μηνών και πέντε ετών που είχαν παγιδευτεί στα χαλάσματα κτιρίου που κατέρρευσε μετά τον σεισμό των 4 Ρίχτερ στο νησί της Ίσκια στην Ιταλία.

Μάλιστα η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατέγραψε τη στιγμή της διάσωσης του βρέφους σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα. Το βίντεο αποτυπώνει τους πυροσβέστες να ψάχνουν με προσεκτικές κινήσεις στα χαλάσματα μέχρι τη στιγμή που ακούγεται το κλάμα του μωρού.

Αφού μεταφέρουν το μωρό στην επιφάνεια ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο χειροκροτά ενώ οι πυροσβέστες ακούγονται να φωνάζουν «μπράβο».

Τώρα όλη η προσπάθεια επικεντρώνεται στην διάσωση του μικρού Τσίρο, τριών ετών, ο οποίος παραμένει κάτω από τα συντρίμμια. Οι διασώστες του μιλούν και του δίνουν νερό και ευελπιστούν να τον απεγκλωβίσουν σύντομα. Στο μεταξύ οι άνθρωποι που πέρασαν την νύχτα έξω από το σπίτι τους υπολογίζονται σε τουλάχιστον δυο χιλιάδες και η Πολιτική Προστασία ετοιμάζει ειδικούς χώρους φιλοξενίας.

Διαβάστε στο pontiki.gr για τη συγκλονιστική στιγμή που βγαίνει ζωντανό βρέφος από τα χαλάσματα κτηρίου στην Ιταλία (video).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21