search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:18
MENU CLOSE

Η έκλειψη ηλίου «τρέλανε» την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

22.08.2017 12:40
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η σταρ του «Sex and the City» κάνει τηλεοπτικά προξενιά - Media

 

Την καλύτερη θέση για να δει την έκλειψη ηλίου αναζήτησε κι από ότι φαίνεται βρήκε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η διάσημη «sex and the city» ηθοποιός ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία σειρά από βίντεο από την παρακολούθηση του σπάνιου αυτού φυσικού φαινόμενο από ένα σκάφος στη Νότια Καρολίνα, όπου ήταν μαζί με της οικογένεια και τους φίλους της.

«Ω Θεέ μου, αυτό είναι η πιο θεαματική λάμψη που έχω δει ποτέ. Δεν έχει νόημα καμία άλλη αίσθηση. Συμβαίνει», άρχισε να λέει πριν φωνάξει: «Έι εσείς, συμβαίνει! Ω Θεέ μου. Είναι εκεί! Συμβαίνει και ο φωτισμός και τα πουλιά είναι κάτι που σπάνια το βλέπουμε. Ω Θεέ μου. Εύχομαι όλοι να ήσασταν εδώ! Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό, αδιανόητο, τέλειο, όμορφο…».

Και στο επόμενό της βίντεο λέει: «Το κάναμε! Το είδαμε! Είναι τόσο εξαιρετικό».

Η Πάρκερ αποκάλεσε την παρακολούθηση της έκλειψης ως την πιο «συγκλονιστική στιγμή» της ζωής της μετά τη γέννηση των παιδιών της και τον γάμο της με τον Μάθιου Μπρόντερικ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:17