search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:57
MENU CLOSE

Μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει και μαχαιρώθηκε – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

22.08.2017 15:29
Φρίκη: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του, έκοψε τον λαιμό της 5χρονης κόρης του και αυτοκτόνησε (Photos) - Media
 
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης 20χρονος νεαρός ο οποίος μαχαιρώθηκε από άνδρα στην Ξάνθη.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας νεαρός άνδρας άρχισε να διαπληκτίζεται στην οδό Ομήρου με 47χρονο.
 
Ο δράστης, στη διάρκεια του διαπληκτισμού έβγαλε μαχαίρι. Τότε το θύμα παρενέβη και επιχείρησε να αποτρέψει τα χειρότερα, όμως, τελικά, ήταν αυτό που δέχθηκε μαχαιριά στον θώρακα.
 
Ο δράστης επιχείρησε να τραυματίσει και τον 47χρονος, χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το πτυσσόμενο μαχαίρι.
 
Εις βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
 
(πληροφορίες: xanthinews/xanthipress)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:56