search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:46
MENU CLOSE

Τέλος εποχής: Ο Ρούνεϊ εγκαταλείπει την εθνική Αγγλίας

23.08.2017 12:38
Συνελήφθη μεθυσμένος ο Ρούνεϊ - Media

 

Μετά από 119 επίσημες εμφανίσεις με την φανέλα με τα τρία λιοντάρια και 53 γκολ, ο Γουέιν Ρούνεϊ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, σε ηλικία μόλις 31 ετών, από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Η ανακοίνωση του Ρούνεϊ έγινε μετά από τηλεφώνημα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, ο οποίος θέλησε να συμπεριλάβει τον στράικερ της Έβερτον, μετά την «ανάστασή» του με τα «ζαχαρωτά» του Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ο Ρούνεϊ, ο οποίος ήταν αρχηγός της εθνικής, δήλωσε στον Σαουθγκέιτ ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί στην Έβερτον και να τη βοηθήσει να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

«Ήταν πολύ σημαντικό που ο Γκάρεθ μου ζήτησε να να συμμετάσχω στην εθνική», είπε ο Ρούνεϊ. «Ωστόσο, έχόντας ήδη σκεφτεί επί μακρόν, του είπα ότι αποφάσισα να αποχωρήσω από την εθνική».

«Το να παίζω για την Αγγλία ήταν πολύ σημαντικό για μένα, […] αλλά πιστεύω ότι τώρα είναι η ώρα να αποχωρήσω. Φεύγοντας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν δύσκολο», προσέθεσε.

«Όμως, ξέρω ότι η επιστροφή μου στην Έβερτον ήταν η σωστή απόφαση και τώρα θέλω να τα δώσω όλα για να είναι επιτυχημένη η ομάδα μου», κατέληξε ο Ρούνεϊ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:45