search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:07
MENU CLOSE

«Λοιπόν, βρωμότουρκε…» – Απειλητικό e-mail έλαβε ο Γαβρόγλου (Photo)

23.08.2017 14:16
Γαβρόγλου: Η Κεραμέως μας κοροϊδεύει συνειδητά - Media

 

Μια ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των μελών της διοικούσας επιτροπής για το μουσουλμανικό τέμενος που θα κατασκευαστεί στην Αθήνα, αποκαλύφθηκε ότι ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου έγινε στόχος απειλών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ τέθηκε σε συναγερμό μόλις έγινε γνωστό το περιεχόμενο του e-mail που εστάλη στον κ. Γαβρόγλου στις 13 Αυγούστου, ο συντάκτης του οποίου απαιτεί με απειλές από τον υπουργό Παιδείας να γίνονται προσευχές στα σχολεία, να τραγουδούν οι μαθητές τον Εθνικό Ύμνο και να γίνεται μάθημα για τα όσα έγιναν το 1821.

Όπως αναφέρει το site bloko.gr Ο κ. Γαβρόγλου δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση, δήλωσε ωστόσο ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος, ενώ η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το κόμμα «καταδικάζει πάντοτε απερίφραστα κάθε βίαιη ενέργεια από όπου και εάν προέρχεται».
 
(πηγή: bloko.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:06