search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Game of Thrones: Χρυσές αμοιβές για τους πρωταγωνιστές της σειράς

23.08.2017 16:25
Game of Thrones: Χρυσές αμοιβές για τους πρωταγωνιστές της σειράς - Media

 

Μπορεί στο Game of Thrones η συνήθης πρακτική να είναι ο αγαπημένος πρωταγωνιστής να… πεθαίνει, ωστόσο, όσοι έχουν απομείνει είναι βέβαιο ότι δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψουν τη δημοφιλή σειρά.

Αυτό συμβαίνει, όχι μόνο επειδή το Game of Thrones σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης κάθε εβδομάδα, αλλά και επειδή οι απολαβές των πρωταγωνιστών προκαλούν ίλιγγο μεγαλύτερο και από πτήση πάνω σε… δράκο.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το περιοδικό Variety, οι ηθοποιοί Λίνα Χίντι (Σέρσεϊ Λάνιστερ), Εμίλια Κλαρκ (Ντενέρις Ταργκάριεν, μητέρα των δράκων, κλπ), Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου (Τζέιμι Λάνιστερ), Πίτερ Ντίνκλεϊτζ (Τύριον Λάνιστερ) και Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου) αμοίβονται με 500.000 δολάρια καθαρά ανά επεισόδιο.

Τελικά, το να παίζεις το Παιχνίδι του Θρόνου, μπορεί να είναι απρόβλεπτο και… επικίνδυνο, αλλά η ανταμοιβή είναι αν μη τι άλλο ικανοποιητική (και ίση για άνδρες και γυναίκες, όπως πρέπει).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:31