search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:38
MENU CLOSE

Τρόμος: Καρχαρίας πέντε μέτρων τριγυρίζει βάρκα ψαράδων (Video)

23.08.2017 18:57
Τρόμος: Πεινασμένος καρχαρίας επιτίθεται σε κανώ - Media

 

To χάρο με τα μάτια τους είδαν δύο ερασιτέχνες ψαράδες όταν ένας θηριώδης καρχαρίας, μήκους περίπου πέντε μέτρων έδειξε… ενδιαφέρον για τη βάρκα τους και τη δραστηριότητά τους.

Οι δύο άνδρες ψάρευαν στα ανοιχτά της νήσου Γκάρντεν στη δυτική Αυστραλία, όταν είδαν μέσα στο νερό μια τεράστια φιγούρα να πλησιάζει τη βάρκα τους. Αμέσως ο ένας από αυτούς άρπαξε τη βιντεοκάμερα και άρχισε να τραβά βίντεο.

Δεν χρειάστηκαν παρά μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να διαπιστώσουν ότι η φιγούρα ήταν ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας, ο οποίος άρχισε να κολυμπά κοντά στην επιφάνεια του νερού και να επεξεργάζεται τη βάρκα.

«Χριστέ μου, με κοίταξε! Με κοίταξε στα μάτια!», ακούγεται να φωνάζει σε κάποια φάση έντρομος ο ένας από τους δύο άνδρες, οι οποίοι αρχίζουν να συζητούν αν θα ήταν πιο ασφαλές και συνετό να επιστρέψουν στην ακτή.

Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ οι δύο άνδρες δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν πραγματικό δέος και τρόμο βλέποντας το τεράστιο ψάρι να τους περιτριγυρίζει με περιέργεια. Ευτυχώς έμεινε μόνο στην περιέργεια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:36