search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:36
MENU CLOSE

«Επιστρέφει για Ρέτσο η Λεβερκούζεν»

23.08.2017 18:58
«Επιστρέφει για Ρέτσο η Λεβερκούζεν» - Media

 

Έτοιμη να κάνει δικό της τον Παναγιώτη Ρέτσο, το συντομότερο δυνατό, κάνοντας νέα πρόταση στον Ολυμπιακό, φέρεται να είναι η Λεβερκούζεν σύμφωνα με τους Γερμανούς!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «express.de», ο 19χρονος αμυντικός αποτελεί διακαή πόθο της Λεβερκούζεν, η οποία αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό, προκειμένου να τον αποκτήσει.

Αρχικά, η προσφορά της γερμανικής ομάδας ήταν ύψους 15 εκατ. ευρώ, με ποσοστό μεταπώλησης 20% για τους «ερυθρόλευκους». Αυτή, φέρεται να απορρίφθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας, λέγοντας πως ενδεχομένως να κάθονταν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον νεαρό σέντερ μπακ, εφόσον προκρίνονταν στους ομίλους του Champions League, κάτι που συνέβη τελικά…

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της Λεβερκούζεν έχουν πολύ καλή άποψη για τον Ρέτσο, καθώς ο τεχνικός τους διευθυντής, Ρούντι Φέλερ, έχει πάρει πληροφορίες από τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35