search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54
MENU CLOSE

Νέο «όχι» του Παναθηναϊκού σε πρόταση της Κοπεγχάγης για τον Ζέκα!

23.08.2017 19:46
Νέο «όχι» του Παναθηναϊκού σε πρόταση της Κοπεγχάγης για τον Ζέκα! - Media

 

Η Κοπεγχάγη χτύπησε ξανά την πόρτα του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ζέκα με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία όμως και πάλι δεν έγινε αποδεκτή από τους πράσινους.

Η φημολογούμενη από τα ΜΜΕ της Δανίας νέα πρόταση της Κοπεγχάγης για τον Ζέκα έφτασε στον Παναθηναϊκό…

Όπως ο Τάσος Νικολογιάννης μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, οι πράσινοι ενημέρωσαν ότι κατατέθηκε –τελικά- νέα πρόταση από την ομάδα της Δανίας για την απόκτηση του αρχηγού του τριφυλλιού, η οποία όμως και πάλι δεν έγινε αποδεκτή.

Η πρόταση αυτή ήταν βελτιωμένη συγκριτικά με την πρώτη που είχε γίνει, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί εάν έφτασε στο επίπεδο των 2,5 εκ. ευρώ όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ της Δανία, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό έφτανε τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Μετά την εξέλιξη αυτή παραμένει άγνωστο εάν η Κοπεγχάγη να επιμείνει με τρίτη καλύτερη πρόταση ή θα παρατήσει τα… όπλα. Ενδεχομένως μεγάλο ρόλο να παίξει εάν θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50