search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:34
MENU CLOSE

Συγκλονίζουν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι: Έτσι μάθαμε ότι πέθανε η μητέρα μας (Videos)

24.08.2017 09:09
 «Φωτιά» νέο ντοκιμαντέρ: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα προσπάθησε να αυτοκτονήσει 4 φορές - Media

 

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του πρίγκιπα Γουίλιμ και του πρίγκιπα Χάρι σχετικά με τον τρόπο που πληροφορήθηκαν τον θάνατο της μητέρας τους, Νταϊάνα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν σε αυτήν τη σοκαριστική είδηση.

Οι λεπτομέρειες έρχονται στο φως μέσω του ντοκιμαντέρ του BBC που αποτυπώνει μεταξύ άλλων, τι συνέβη από τη στιγμή του θανάτου της Νταϊάνα έως και την ημέρα της κηδείας της.

Οι δυο γιοι της, πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι έμαθαν για το τραγικό συμβάν από τα χείλη του πατέρα τους Καρόλου που τους ανακοίνωσε ότι η μητέρα τους είναι νεκρή.

«Ένιωθα ζαλισμένος και αποπροσανατολισμένος.Και αναρωτιόμουν συνέχεια «γιατί σε μένα, τι έκανα; » εξομολογείται ο Γουίλιαμ τη στιγμή που ο Χάρι φαίνεται να περιβάλλεται από θυμό κυρίως: «Ήταν ακόμη ζωντανή και αντί να τη βοηθήσουν, τη φωτογράφιζαν!»

Όσον αφορά στη βασίλισσα Ελισάβετ, εκείνη εξαφάνιζε τις εφημερίδες από το παλάτι, ώστε να μην πέσουν στα μέρια των παιδιών…

Αναφερόμενοι στον πρίγκιπα Κάρολο, τα δυο αδέρφια μιλούν με τα θερμότερα λόγια για τον πατέρα τους:

«Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για έναν γονιό είναι να πει στα παιδιά του ότι ο άλλος (γονιός) έχει πεθάνει. Πως το αντιμετωπίζεις αυτό, δεν ξέρω. Ήταν όμως εκεί για εμάς, ήταν ο ένας από τους δυο που μας είχε απομείνει και προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε και να εξασφαλίσει πως είμαστε προστατευμένοι και μας φροντίζουν. Αλλά, ξέρετε, περνούσε και ο ίδιος από την ίδια διαδικασία πένθους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο  πρίγκιπας Χάρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15