search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:29
MENU CLOSE

Θα τους τρελάνει όλους ο Τραμπ – «Η καλύτερη έκλειψη του κόσμου» (Photo)

24.08.2017 15:12
Θα τους τρελάνει όλους ο Τραμπ - «Η καλύτερη έκλειψη του κόσμου» (Photo) - Media

Το ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι… εθισμένος με το Twitter είναι γνωστό σε όλους. Αυτό που ίσως δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι ο Τραμπ δεν χρησιμοποιεί το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης μόνο για να εκφράζει τις… προεδρικές του θέσεις, προτάσεις και αντιδράσεις, αλλά και για να κάνει πλάκα στους αντιπάλους του.

Έτσι, ο Τραμπ κατόρθωσε να τρελάνει για άλλη μια φορά τους συνεργάτες του και τα ΜΜΕ, καθώς ριτουίταρε μια ανάρτηση με τίτλο «Η Καλύτερη Έκλειψη του Κόσμου», στην οποία παρουσιάζεται σε τέσσερα ενσταντανέ ο ίδιος να… καλύπτει μια φωτογραφία του προκατόχου του στον Λευκό Οίκο, Μπαράκ Ομπάμα.

Σημειώνεται δε ότι ο Τραμπ έκανε το ριτουίτ ανάμεσα σε δύο δικά του tweets, στα οποία «τα έχωνε» στους ηγέτες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στη Γερουσία (Μιτς Μακ Κόνελ) και στη Βουλή των Αντιπροσώπων (Πολ Ράιαν), για το ζήτημα του «ταβανιού» του χρέους των ΗΠΑ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:25