search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57
MENU CLOSE

Τον μαχαίρωσαν μέσα στο πλήθος – Κανένας δεν τον βοήθησε, αλλά τον βιντεοσκόπησαν (Σκληρό Video)

24.08.2017 17:10
Τον μαχαίρωσαν μέσα στο πλήθος – Κανένας δεν τον βοήθησε, αλλά τον βιντεοσκόπησαν (Σκληρό Video) - Media

 

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε από δύο αγνώστους ένας 20χρονος στο Νέο Δελχί, στην Ινδία. Ο Ακμπάρ Άλι δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι, ύστερα από έναν καβγά για χρήματα.

Πάνω από 100 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω του, αλλά κανένας δεν προσπάθησε να τον βοηθήσει, παρά τις εκκλήσεις του για βοήθεια. Αντιθέτως, κάποιος από αυτούς έβγαλε το κινητό του για να τον βιντεοσκοπήσει.

Στο βίντεο, διάρκειας 57 δευτερολέπτων, ο Άλι φαίνεται πεσμένος στον δρόμο να αιμορραγεί, ενώ δίπλα του βρίσκεται το μαχαίρι της επίθεσης.

Ο κόσμος τον ρωτάει ποια είναι η διεύθυνσή του, ο Άλι απαντάει και στη συνέχεια ζητάει λίγο νερό.

«Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, κάποιος είχε μεταφέρει τον Άλι στο νοσοκομείο Upadhyay» δήλωσε μάρτυρας που βρισκόταν εκεί όταν έγινε το συμβάν.

Αργότερα, ο Άλι υπέκυψε στα τραύματά του. Αν κάποιος ενδιαφερόταν νωρίτερα να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αντί να βιντεοσκοπεί το περιστατικό, τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά…

Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν, ο Μοχντ Σούμπχαν και ο Μοχντ Άφζαλ. Ο Σούμπχαν εργάζεται ως συγκολλητής και ο Άφζαλ ως μπογιατζής. Αποκάλυψαν στην αστυνομία ότι ο Άλι εργαζόταν κι εκείνος ως συγκολλητής και ότι τους έκλεψε χρήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:56