search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:43
MENU CLOSE

Αποκαλυπτική φωτογράφηση για την σούπερ σταρ της σόουμπιζ – Γιατί της επιτέθηκαν στα social media (Photos)

24.08.2017 17:52
Η σταρ αδυνάτισε, αλλά οι καμπύλες παρέμειναν (Photos) - Media
 
To τελευταίο διάστημα, η σούπερ σταρ της σόουμπιζ βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όχι πάντα για καλό λόγο.
Ωστόσο, αυτή τη φορά η Mariah Carey κέρδισε τις εντυπώσεις με την εκθαμβωτική και άκρως αποκαλυπτική, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις εικόνες, φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό Paper στο Λας Βέγκας.
Η Carey είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή στις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, η σταρ δεν απέφυγε τα πυρά πολύ κόσμου στα social media.
Ο λόγος; Την κατηγόρησαν ότι οι φωτογραφίες της υπέστησαν πολύ έντονη επεξεργασία με Photoshop, προκειμένου να εξαφανιστούν τα παραπανίσια κιλά που η γνωστή τραγουδίστρια έχει πάρει το τελεύταίο διάστημα και τα οποία δεν κρύβονται σε «απείραχτες» φωτογραφίες της.
Από την άλλη, όλα τα ΜΜΕ λίγο-πολύ «πειράζουν» τις φωτογραφίες, οπότε, ίσως και να συζητάμε για ένα… ανύπακρτο ζήτημα.
 
(πηγή photos: Paper Magazine)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33