search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:47
MENU CLOSE

Μπουνιές Μπουρούση-Παππά και τραυματισμός μέσα στην τραπεζαρία! – Απίστευτα πράγματα στην Εθνική μπάσκετ (Photo)

24.08.2017 18:03
Μπουνιές Μπουρούση-Παππά και τραυματισμός μέσα στην τραπεζαρία! - Απίστευτα πράγματα στην Εθνική μπάσκετ (Photo) - Media

 

Ένα θερμό επεισόδιο διαδραματίστηκε μεταξύ των Γιάννη Μπουρούση και Νίκου Παππά στο ξενοδοχείο της Εθνικής τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, αφού οι δύο παίκτες αντάλλαξαν μπουνιές.

Ένα σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο πρώην συμπαίκτες δυναμίτισε ακόμη περισσότερο το ήδη ηλεκτρισμένο κλίμα στις τάξεις της Εθνικής, ενόψει Eurobasket. Στα χέρια πιάστηκαν ο Γιάννης Μπουρούσης με τον Νίκο Παππά, ανταλλάσοντας μπουνιές, ενώ τραυματίστηκε ο Λαρεντζάκης που πήγε να τους χωρίσει!

Το περιστατικό έγινε την Δευτέρα 21 Αυγούστου στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου Κάραβελ ενώ το παρακολούθησαν διεθνείς παίκτες, αλλά και αθλητές των υπόλοιπων ομάδων που παίρνουν μέρος στο τουρνουά «Ακρόπολις». Το επεισόδιο προκλήθηκε για εξωαγωνιστική αφορμή και μετά από λεκτική αντιπαράθεση των δυο διεθνών για προσωπική τους διαφωνία. Το επεισόδιο ήταν τόσο έντονο που προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην αίθουσα του φαγητού. Όπως και να έχει μετά το… σοκ της απρόσμενης αποχώρησης του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Εθνική, ένα ακόμη ατυχές περιστατικό απειλεί να τινάξει την προσπάθεια της ομάδας στον… αέρα.

Βέβαια οι δύο διεθνείς παίκτες τα βρήκαν στη συνέχεια για το καλό της Επίσημης Αγαπημένης λίγες μέρες πριν την έναρξη του Eurobasket. H EOK δεν έχει πάρει κάποια θέση σε αυτό που έγινε.

Στην παρακάτω φωτογραφία ο τραυματισμός του Λαρεντζάκη από το επεισόδιο.

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45