search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Ένα βήμα πριν την υποψηφιότητα ο Θεοδωράκης

24.08.2017 18:43
Κεντροαριστερά: Μήνυμα Θεοδωράκη για την ηλεκτρονική ψηφοφορία - Media
 
Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ποταμιού υπό την προεδρία του Σταύρου Θεοδωράκη ευρεία σύσκεψη στην οποίοι συμμετείχαν βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι διεργασίες για την συγκρότηση νέου ενιαίου κομματικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής του Ποταμιού φάνηκε έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα και να διεκδικήσει κι αυτός την ηγεσία του νέου φορέα, ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.
 
Τελική απόφαση δεν ελήφθη καθώς πρόκειται να συγκληθούν τα κομματικά όργανα για να αποφανθούν. Ωστόσο γίνεται σαφές ότι το Ποτάμι εμπλέκεται στη διαδικασίες καθώς η επιτροπή υπό τον καθηγητή Ν. Αλιβιζάτο εγγυάται για την ανοιχτή διαδικασία εκλογής που θα ακολουθηθεί.
 
Υποψήφιος και ο Γιάννης Μανιάτης
Αυξάνονται οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Μετά τη Φώφη Γεννηματά, τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και τον Γιάννη Ραγκούση και ο Γιάννης Μανιάτης αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα.
 
Όπως ανακοίνωσε, την επόμενη Πέμπτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τις θέσεις του για το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα.
 
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ανοικτό αφήνουν το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι ο ευρωβουλευτής της Ελιάς, Νίκος Ανδρουλάκης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03