search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:08
MENU CLOSE

56 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Πολύ υψηλός ο κίνδυνος και την Παρασκευή

25.08.2017 08:03
56 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο - Πολύ υψηλός ο κίνδυνος και την Παρασκευή  - Media

 

Και σήμερα είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης, πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος (δείκτης 4) για τους νομούς Αττικής, Εύβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, για τα νησιά Σκύρος, Λέσβος, Χίος, Ψαρά, Σάμος, Ικαρία, Κρήτη, Κύθηρα, καθώς και για όλες τις Κυκλάδες.

Επίσης, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 56 αγροτοδασικές πυρκαγιές, σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν στο αρχικό τους στάδιο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Σε εξέλιξη, αλλά χωρίς ενεργό μέτωπο, βρίσκονται οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή Λιθακιά στο Λαγανά Ζακύνθου και στο Ρυτό Κορινθίας.

Παράλληλα, υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν πλέον οι φωτιές που ξέσπασαν στις περιοχές Ροδινά Ηλείας, Δαφνίλα Κέρκυρας, Δεμάτι Ηρακλείου Κρήτης, Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων και Δαμάνια Ηρακλείου Κρήτης

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:07