search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:15
MENU CLOSE

Απίστευτο: Πέρναγε στην Ιατρική… με τα τσαρούχια, επέλεξε να σπουδάσει… Αισθητική

26.08.2017 07:18
Απίστευτο: Πέρναγε στην Ιατρική... με τα τσαρούχια, επέλεξε να σπουδάσει... Αισθητική - Media
 
Μπορεί συγγενείς και καθηγητές να… «τραβούσαν τα μαλλιά τους» από την επιμονή της, όμως η Μαρία Χούσου, από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, απτόητη και προσηλωμένη στον στόχο της, πέτυχε, με 19.065 μόρια να εισαχθεί πρώτη στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας Θεσσαλονίκης.
 
Όπως εξηγεί στο zarpanews.gr η υποδιευθύντρια του σχολείου, Μαρία Καρτάκη, με τα 19.065 μόρια που συγκέντρωσε η Μαρία, μπορούσε να εισαχθεί σε όποια σχολή του 3ου Πεδίου ήθελε, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής σχολής Αθηνών αλλά και οδοντιατρικής, φαρμακευτικής, βιολογίας κλπ.
 
Ωστόσο η ίδια, άκουσε την καρδιά της, το ταλέντο και το «θέλω» της και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κάνει σπουδές πάνω στο επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει, την αισθητική.
 
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Χανίων συγχαίρουν όλους τους επιτυχόντες μαθητές του σχολείου και τους εύχονται καλή πρόοδο και να πραγματοποιούν κάθε στόχο τους.
 
(πηγή: zarpanews.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:13