search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:37
MENU CLOSE

Η Άση Μπήλιου έριξε άκυρο στην Ελένη Μενεγάκη

26.08.2017 07:33
Η Άση Μπήλιου έριξε άκυρο στην Ελένη Μενεγάκη  - Media

 

Η τηλεοπτική σεζόν που πέρασε ήταν άκρως ανατρεπτική και «πήρε» μαζί της διάφορα πρόσωπα και όπως φαίνεται η νέα σεζόν που ακολουθεί θα φέρει ανατροπές και νέες συνεργασίες στο προσκήνιο!

Λίγο πριν το κλείσιμο της, υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις και η πιο ηχηρή ήταν αυτή της Κατερίνας Ζαρίφη και του Γρηγόρη Γκουντάρα από το δυναμικό της εκπομπής «Ελένη».

Οι επί χρόνια καλοί συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα και να στηριχτούν στις δικές τους δυνάμεις, λύνοντας τη συνεργασία τους τόσο με το κανάλι όσο και με την παρουσιάστρια, κρατώντας όμως τις καλύτερες φιλικές σχέσεις.

Κι έτσι, η Ελένη, που σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γυρίσει από τις οικογενειακές, καλοκαιρινές της διακοπές εδώ και μέρες, αναζητά μανιωδώς μαζί με την ομάδα της να βρει φρέσκα και «πιπεράτα» πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν και θα μπορέσουν να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στην εκπομπή της για να κερδίσει πάλι από την αρχή το κοινό της, που την είχε «παρατήσει» λίγο την σεζόν που μας πέρασε…

Πολλά είχαν ακουστεί για την επιστροφή της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή και όταν μάλιστα οι δυο γυναίκες είχαν βρεθεί στο πλατό του ALPHA οι φήμες είχαν οργιάσει για επανασύνδεση διδύμου.

Το Youweekly.gr, όμως, μέσα από το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ και τις πηγές του έχει να σας κάνει σήμερα μια αποκάλυψη… Όχι, η Άση Μπήλιου δεν θα γυρίσει στην Ελένη. Η συνεργασία τους έκανε τον κύκλο της, έληξε όταν έπρεπε να λήξει, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος τηλεοπτικής επανασύνδεσης.

Πρόσφατα η κορυφαία αστρολόγος δέχτηκε μια πρόταση, που σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες μας, απέρριψε. Ένα νέο project από κάποια πρόσωπα που επανέρχονται από το παρελθόν δεν θεώρησε πως ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε. 

Αναφερόμαστε φυσικά στον Κρατερό Κατσούλη και στην Κατερίνα Καραβάτου, οι οποίοι μέσα από μια νέα εκπομπή στο Star θα κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα μετά την έξοδό τους από το κανάλι του Εpsilon. Οι άνθρωποι λοιπόν της εκπομπής αυτής πλησίασαν την Άση Μπήλιου η οποία ήταν πολύ δεκτική αρχικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr, και κάποιες πρώτες συζητήσεις με το κανάλι έγιναν.

Όμως, η απάντηση της αστρολόγου στο τέλος ήταν αρνητική. Ωστόσο, όπως και η ίδια είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της, βρίσκεται σε πολλές διαπραγματεύσεις, ψάχνοντας το καλύτερο για εκείνη πάντως το μόνο σίγουρο και επιβεβαιωμένο είναι πως στην Ελένη δε γυρνάει ξανά…

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:36