search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Στο ΥΜΑΘ ο Τσίπρας – Αρχίζουν οι συναντήσεις με τους φορείς (Video)

26.08.2017 08:31
Στο ΥΜΑΘ ο Τσίπρας - Αρχίζουν οι συναντήσεις με τους φορείς (Video) - Media
 
Ευδιάθετος και χαιρετώντας τους δημοσιογράφους έφτασε πρν από λίγο στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
 
Εκεί, στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, συναντάται με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση συμμετέχουν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Πάρις Μπίλλιας και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κ. Μακεδονίας, Νίκος Αντωνάκης.

Από πλευράς της κυβέρνησης, παρόντες είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης και η υφυπουργός Μ-Θ Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το δήμο Πρεσπών, προκειμένου να παρακολουθήσει το φεστιβάλ «Πρέσπεια».
 
(πηγή: thestival.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:52