search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:52
MENU CLOSE

Αφγανιστάν: Στους 28 οι νεκροί από την επίθεση τζιχαντιστών σε τέμενος

26.08.2017 10:02
Αφγανιστάν: Στους 28 οι νεκροί από την επίθεση τζιχαντιστών σε τέμενος - Media

 

Τους 28 έφτασαν οι νεκροί από την επίθεση ενόπλων σε ένα σιιτικό τέμενος στην Καμπούλ χθες Παρασκευή, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, ενώ σήμερα ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων.

“Ο τελευταίος απολογισμός από τα νοσοκομεία της Καμπούλ κάνει λόγο για 28 νεκρούς, μεταξύ αυτών τρεις γυναίκες, και περίπου 50 τραυματίες, εκ των οποίων περισσότερες από 12 γυναίκες και παιδιά”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, ο Μοχαμάντ Ισμαήλ Καβούσι.

Η επίθεση στο τζαμί στη βόρεια Καμπούλ διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες και τελείωσε αργά το απόγευμα με τη συμμετοχή πολλών ανδρών οπλισμένων με εκρηκτικά και μαχαίρια.

Οι δράστες έχουν σκοτωθεί, σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών. “Ένας αστυνομικός και ένα μέλος των ειδικών δυνάμεων επίσης σκοτώθηκαν”, πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03