search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:35
MENU CLOSE

Άγριος καυγάς στην Κρήτη για μια θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ (Photos)

26.08.2017 16:05
Θεσσαλονίκη: 32χρονος αυτοτραυματίστηκε με ξυράφι έξω από Aστυνομικό Tμήμα  - Media

Άγριος καβγάς, μπροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών, που κατέληξε σε χειροδικία και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα για μια θέση ΑμΕΑ

Εν έτη 2017, στην Κρήτη ακόμα συζητάμε για τα αυτονόητα. Αυτό είναι το θλιβερό συμπέρασμα από το επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Ηράκλειο, μεταξύ ενός ατόμου που δικαιούται θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ και μιας γυναίκας οδηγού η οποία όχι μόνο πάρκαρε παράνομα αλλά χειροδικησε σε βάρος του πρώτου αφού πρώτα τον είχε ειρωνευτεί.

Το επεισόδιο μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δύο του παιδιών, τα οποία ταραγμένα έκλαιγαν αντιλαμβανόμενα την “κακοποίηση” που υπέστη ο πατέρας τους από την απαράδεκτη οδηγό.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Σήμερα το μεσημέρι όπως καταγγέλει στο Flashnews.gr, το θύμα αυτής της απίστευτης ιστορίας, πήγε να παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Ικάρου. Εκεί, είδε ότι γυναίκα οδηγός, είχε κάνει κατάληψη στο χώρο και όταν της είπε ευγενικά ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη αρνήθηκε να αποχωρήσει ως όφειλε, ενώ με ειρωνικό ύφος του απάντησε ότι και η ίδια είναι ΑμΕΑ ,κάτι που δεν ισχύει.

Συνέχισε μάλιστα την κακοήθεια μέχρι σε σημείο που χειροδίκησε σε βάρος του όταν εκείνος επέμεινε για το αυτονόητο.

Ο καταγγέλων αναζήτησε το δίκιο του στο αστυνομικό τμήμα όπου μετέβη προκειμένου να υποβάλει μήνυση, κάτι που δεν έγινε αφού υπό το φόβο της αστυνομικής επέμβασης, η οδηγός προσήλθε και εκείνη στο αστυνομικό μέγαρο και δήλωσε μετανιωμένη ζητώντας συγνώμη από το θύμα.

Το επεισόδιο έληξε εκεί, όμως το συμβάν προκαλεί προβληματισμό και προκαλεί την κοινή λογική και το κοινό αίσθημα για το πώς μπορεί να τίθονται εν αμφιβόλω με τόσο προκλητικότητα, αυτονοήτα δικαιώματα συνανθρώπων μας.

Οι φωτογραφίες που απέστειλε ο καταγγέλων μαρτυρούν τα σημάδια του ξυλοδαρμού. 

Πηγή: flashnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:35