search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση εναντίον στρατιωτών στις Βρυξέλλες

27.08.2017 05:47
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση εναντίον στρατιωτών στις Βρυξέλλες - Media

 

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι εναντίον στρατιωτών που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις Βρυξέλλες, με ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το “πρακτορείο” Amaq, το προπαγανδιστικό όργανό της.

“Ο εκτελεστής της επιχείρησης στις Βρυξέλλες είναι ένας στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους και πραγματοποίησε αυτήν την επιχείρηση ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για επιθέσεις εναντίον των κρατών του συνασπισμού” ανέφερε η ανακοίνωση, εννοώντας τις χώρες που μετέχουν στον διεθνή συνασπισμό που μάχεται τη σουνιτική εξτρεμιστική οργάνωση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Ο άνδρας που επιτέθηκε στους στρατιώτες και έπεσε νεκρός από τα πυρά τους ήταν ένας Βέλγος σομαλικής καταγωγής ο οποίος δεν ήταν γνωστός στις αρχές για άλλες τρομοκρατικές υποθέσεις.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10