search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:47
MENU CLOSE

Χάσι: Ίσως μας κάνει μεταγραφική έκπληξη ο πρόεδρος

27.08.2017 09:57
Xάσι: Είναι κρίμα, γιατί χάσαμε ενέργεια - Media

Ο Μπέσνικ Χάσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφική έκπληξη από πλευράς του προέδρου του Ολυμπιακού και προανήγγειλε και νέες αποχωρήσεις.

 

Ο Μπέσνικ Χάσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφική έκπληξη από πλευράς του προέδρου του Ολυμπιακού και προανήγγειλε και νέες αποχωρήσεις.

Ο Χάσι είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Την αναμέτρηση με την Λαμία: Το πιο σημαντικό για εμάς εδώ σήμερα ήταν να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το ματς. Γιατί πάντα μετά από Ευρώπη είναι δύσκολα. Σήμερα το δυσκολέψαμε και εμείς με τον ρυθμό που δεν είχαμε στο παιχνίδι μας. Βάλαμε ένα γκολ με ένα πέναλτι και ίσως να αξίζαμε και ένα πέναλτι ακόμα. Είχαμε μία αποβολή που πληροφορούμαστε ότι δεν ήταν. Στο β’ μέρος πήγαμε καλύτερα, Παρόλα αυτά θα έπρεπε θα είχαμε βάλει ένα γκολ ακόμα.

Τις μεταγραφές και το ρόστερ: Ναι φυσικά θα ήθελα και άλλες (σ.σ. γέλια). Ο πρόεδρος είναι το αφεντικό και ξέρει. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Με 32 παίκτες συν 4 κίπερ. Θα παραδώσω την λίστα με το ποιοι πρέπει να φύγουν και μετά την διακοπή θα είμαστε λιγότεροι. Ο πρόεδρος πάντα θέλει η ομάδα του να εκπροσωπήσει επάξια την ομάδα στην Ευρώπη και ποιός ξέρει. Ίσως μας κάνει κάποια μεταγραφική έκπληξη.

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37