search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:52
MENU CLOSE

Πέντε νεκρούς άφησε πίσω του ο Χάρβεϊ – Εικόνες αποκάλυψης (Video)

27.08.2017 11:17
Πέντε νεκρούς άφησε πίσω του ο Χάρβεϊ - Εικόνες αποκάλυψης (Video) - Media

 

Στους πέντε ανέρχονται οι νεκροί στο Χιούστον, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ, από τις πλημμύρες που προκάλεσε η καταιγίδα Χάρβεϊ.

Οι Αρχές έχουν κληθεί να διασώσουν περισσότερους από 1.000 ανθρώπους από πλημμυρισμένους δρόμους και κατοικίες, με πολλούς από αυτούς να έχουν καταφύγει ακόμη και στις στέγες για να προφυλαχθούν από τον όγκο του νερού που αυξάνεται με ραγδαία ταχύτητα καθιστώντας απρόσιτες πολλές περιοχές της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης των ΗΠΑ.

Ήδη εκφράζονται φόβοι ότι η έντονη βροχόπτωση που επικρατεί στην περιοχή θα συνεχιστεί για τις επόμενες πέντε ημέρες, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε άκρως καταστροφικές πλημμύρες – ρεκόρ στα παγκόσμια χρονικά. 

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Κυριακής μία γυναίκα έχασε τη ζωή της στο δυτικό Χιούστον, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στους πλημμυρισμένους δρόμους, ενώ ένας δεύτερος άνθρωπος που δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά που προκλήθηκε στην πόλη Ρόκπορτ.

Το Ρόκπορτ είναι η πόλη που επλήγη περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή των ΗΠΑ, καθώς είναι το σημείο όπου ενέσκηψε ο τυφώνας με ένταση κατηγορίας 4 και ανέμους που έφτασαν τα 215 χιλιόμετρα την ώρα πριν τελικά κινηθεί στην ενδοχώρα και εξασθενήσει.

Ο Χάρβεϊ, που πλέον έχει υποβαθμιστεί σε τροπική καταιγίδα, συνεχίζει  να πλήττει την πολιτεία του Τέξας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:52