20/09/2019 05:37:00

Οι «καταληψιομανείς» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο του Χαρακόπουλου

Οι «καταληψιομανείς» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο του Χαρακόπουλου - Media

 

Οι «καταληψιομανείς» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο του Μάξιμου Χαρακόπουλου, στη Λάρισα.

Στο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org, αναφέρουν:

«Το βράδυ της παρασκευής (στα πλαίσια πανελλαδικής ημέρας δράσης για την αλληλεγγύη στις καταλήψεις) πραγματοποιήσαμε επίθεση στο πολίτικο γραφείο του Μάξιμου Χαρακόπουλου στη Λάρισα, προκαλώντας φθορές στην πόρτα και  γράφοντας συνθήματα αλληλεγγύης στην κατάληψη Τερμίτα η οποία τον τελευταίο καιρό απειλείται με εκκένωση». 

«Ο Μάξιμος χαρακοπουλος είναι βουλευτής της ΝΔ και αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη (οπότε και ο μελλοντικός υποψήφιος υπουργός προστασίας του πολίτη). Στην προσπάθεια του να δείξει πόσο πιστό σκυλί της εξουσίας και κυρίαρχης κουλτούρας είναι, ξερνάει ακόμα και χωρίς καμία αφορμή το σεξιστικό ρατσιστικό κατασταλτικό του οχετό και προωθεί ολοκληρωτικές αντιλήψεις ως αυτονόητες», σημειώνουν.

»Με αυτή την επίθεση θέλαμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στις καταλήψεις που εκείνος πολεμάει και εμείς στηρίζουμε κάνοντας παράλληλα γνωστό πως η οποιαδήποτε επίθεση στις κοινότητες μας δε θα μείνει αναπάντητη. Η απάντηση του κινήματος δε θα άφορα μόνο τους άμεσα εμπλεκόμενους αλλά και οποιονδήποτε τάσσετε συνειδητά στο στρατόπεδο της εκμετάλλευσης και της ανισότητας, ένα στρατόπεδο που θα βρίσκεται πάντα απέναντι στο δικό μας, εκείνο της ελευθερίας» καταλήγουν και κλείνουν το κείμενο με ένα υστερόγραφο.  
«Υ.Γ. προς "Α.Ε" η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται και κρύο και καμία φοράν πίσω από κάθε μεγάλο κόστος μπορεί να βρίσκεται μια ακόμη μεγαλύτερη ζημιά».  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.