search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:14
MENU CLOSE

Εικόνα που σοκάρει: Κεραυνός χτυπά την αυλή του κι αυτός τραβάει… βίντεο (Video)

27.08.2017 18:49
Γι’ αυτό «έβρεξε» κεραυνούς στη δυτική Ελλάδα - Επιστημονική εξήγηση - Media
 
Όταν ο 38χρονος Ντάνιελ Μόντολ βγήκε από το σπίτι του για να καταγράψει κεραυνούς σε απόσταση, δεν περίμενε ότι θα τον πλησίαζαν τόσο πολύ. Για την ακρίβεια, ο Μόντολ στεκόταν ασφαλής στην ταράτσα του στο Άουστ-Αγκντέρ της Νορβηγίας και κατέγραφε τους κεραυνούς που έπεφταν στην περιοχή. 
 
Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν όταν ένας κεραυνός, χτύπησε λίγο πιο κοντά του απ’ ότι περίμενε. Μόλις 5 μέτρα μακριά του ο Νορβηγός είδε έναν κεραυνό να αφήνει κρατήρα στην αυλή του. Δεν ήταν αρκετά γρήγορος για να απαθανατίσει το σκηνικό, όμως μπόρεσε να μας παρουσιάσει το αποτέλεσμα. 
 
Ο 38χρονος Νορβηγός αποφάσισε να μπει στο σπίτι για το υπόλοιπο της καταιγίδας όπου και διαπίστωσε πως ο ανεμιστήρας οροφής του δε λειτουργούσε πια, ενώ υπήρχαν σημάδια καψίματος στην πρίζα που βρισκόταν το ρούτερ του.

(πληροφορίες: thetoc)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24