search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:44
MENU CLOSE

Μια ανάσα από Κοπεγχάγη ο Ζέκα!

27.08.2017 22:33
Μια ανάσα από Κοπεγχάγη ο Ζέκα! - Media

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία η Κοπεγχάγη επανήλθε με νέα πρόταση που αγγίζει τα δυόμιση εκατομμύρια ευρώ και όπως όλα δείχνουν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσει από το «τριφύλλι».

 

Όλα δείχνουν ότι το τέλος του σίριαλ της μεταγραφής του Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη θα βρει τον Πορτογάλο μέσο εκτός Παναθηναϊκού.

Η ομάδα της Δανίας δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειες παρά τις αρνήσεις του «τριφυλλιού» και τη σχετική φημολογία.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες επανήλθε με νέα πρόταση, κοντά στα δυόμιση εκατομμύρια. Αυτή τη φορά, είναι πολύ πιθανόν η απάντηση του Παναθηναϊκού να είναι θετική και ο Ζέκα τελικά να παραχωρηθεί.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε μετά το τέλος του ματς ότι θα τοποθετηθεί όταν το θέμα ξεκαθαρίσει οριστικά.

Φουλάρει για τρεις παίκτες

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους και θα προσπαθήσει όχι μόνο να καλύψει επαρκώς το κενό του Ζέκα, αλλά και να πάρει δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Η αμέσως επόμενη προτεραιότητα είναι αυτή του εξτρέμ, όπου ο Μουνιέ, έχει ξεχωρίσει. Επίσης, θα κινηθεί και για κεντρικό αμυντικό. 

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33