search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:08
MENU CLOSE

Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός: «Έχω καρκίνο στο δέρμα. Έτσι είναι το μελάνωμα» (Photos)

28.08.2017 11:58
Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός: «Έχω καρκίνο στο δέρμα. Έτσι είναι το μελάνωμα» (Photos) - Media

 

Με απίστευτο κουράγιο και θάρρος, η διάσημη ηθοποιός με φωτογραφίες της στο facebook και το Instagram μας δείχνει πως ακριβώς εμφανίζεται ο καρκίνος του δέρματος και δίνει το δικό της μήνυμα για το πόσο πρέπει να προσέχουμε και να δίνουμε την απαραίτητη σημασία στα μηνύματα που μας δίνει το σώμα μας.

Η 49 χρονη Τamra Jydge πρωταγωνίστρια της διάσημης σειράς, Νοικοκυρές σε απόγνωση μας έδειξε το μελάνωμα που έχει στους γλουτούς της λέγοντας: “Έχω αγωνιστεί σκληρά για αυτούς τους γλουτούς (κάνοντας γυμναστική). Και ήθελα να τους κάνω περισσότερο ανταγωνιστικούς” αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια για μένα… Έτσι φαίνεται το μελάνωμα”! Δε θέλω να με λυπηθείτε θέλω να τσεκάρετε το σώμα σας και να σωθείτε”! έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός θέλοντας να αφυπνήσει όλους τον κόσμο για τον καρκίνο του δέρματος.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59