search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:02
MENU CLOSE

Απίστευτες σκηνές: Έγδυσε και έδειρε την ερωμένη του άνδρα της στη μέση του δρόμου (Video)

28.08.2017 13:16
Σκηνές αλλοφροσύνης στα Χανιά: Άγριο ξύλο μεταξύ καταστηματαρχών δι
 
Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν σε πολυσύχναστο δρόμο, όταν, μέρα-μεσημέρι, μια γυναίκα εξευτέλισε και ξυλοφόρτωσε μια άλλη γυναίκα, που υποτίθεται ότι ήταν ερωμένη του συζύγου της.
 
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα και καταγράφηκε από κάμερες των περαστικών, οι οποίοι άφωνοι είδαν την απατημένη σύζυγο να αρπάζει την υποτιθέμενη ερωμένη, να την πετά στο πεζοδρόμιο και να την κλωτσάει επανειλημμένα.
 
Σαν να μην έφθανε αυτό, η έξαλλη σύζυγος έχει μισογδύσει την… «αντροχωρίστρα», η οποία εμφανίζεται με κατεβασμένο το καλσόν και το εσώρουχό της, ενώ φίλη της απατημένης συζύγου μπαίνει και αυτή στον καυγά και χτυπά την άτυχη γυναίκα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τον άγριο ξυλοδαρμό και εξευτελισμό παρακολουθεί μεγάλο πλήθος, χωρίς να παρεμβαίνει, εκτός από μια γυναίκα που επιχειρεί να διακόψει τον καυγά, αλλά σύντομα τα παρατάει.
 
Σημειώνεται, πάντως, ότι το βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου ενδέχεται να κινήσει το ενδιαφέρον της αστυνομίας και η απατημένη σύζυγος, αλλά και οι φίλοι της να βρεθούν σε μεγάλες δικαστικές περιπέτειες.
 
(πληροφορίες: Daily Mirror)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:01