search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:31
MENU CLOSE

Η συγκινητική απάντηση της Pink στην κόρη της: «Μαμά, είμαι το πιο άσχημο κορίτσι στον κόσμο» (Photo)

28.08.2017 13:29
Η συγκινητική απάντηση της Pink στην κόρη της: «Μαμά, είμαι το πιο άσχημο κορίτσι στον κόσμο» (Photo) - Media

 

Με ένα ποτ πουρί των επιτυχιών της δέχθηκε η Pink το βραβείο Michael Jackson Vanguard Award στη χθεσινή απονομή των MTV Video Music Awards. Και με μια πολύ δυνατή ομιλία για την κόρη της. Η οποία – όπως ανέφερε η Pink – της είπε ότι είναι το πιο άσχημο κορίτσι στην τάξη και ότι μοιάζει με αγόρι.

«Στα καλά του καθουμένου, μου είπε: “Μαμά, είμαι το πιο άσχημο κορίτσι στον κόσμο”» είπε η Pink. «Και είπα “ε;”. Και μου είπε “ναι, μοιάζω με αγόρι με μακριά μαλλιά”. Και είπα “με βλέπεις να μακραίνω τα μαλλιά μου;”. Και είπε: “Όχι, μαμά”. Με βλέπεις να αλλάζω το σώμα μου; “Όχι, μαμά”. Βλέπεις εμένα να αλλάζω το πώς εμφανίζομαι στον κόσμο; “Όχι, μαμά.” Άρα, μικρούλα, δεν αλλάζουμε… Και βοηθάμε τους άλλους να αλλάξουν, ώστε να δουν περισσότερα είδη ομορφιάς… Κι εσύ, αγαπημένο μου κορίτσι, είσαι όμορφη. Σ’ αγαπώ.»

Μετά από αυτό, η οικοδέσποινα Κέιτι Πέρι εμφανίστηκε στη σκηνή και είπε ότι τα λόγια της Pink της έφεραν δάκρυα στα μάτια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:30