search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:26
MENU CLOSE

Ιταλία: Τέσσερις ύποπτοι καταζητούνται για ομαδικό βιασμό τουρίστριας και ξυλοδαρμό του φίλου της

28.08.2017 17:40
Ιταλία: Τέσσερις ύποπτοι καταζητούνται για ομαδικό βιασμό τουρίστριας και ξυλοδαρμό του φίλου της - Media

 

Τέσσερις άνδρες επιτέθηκαν σε ζευγάρι Πολωνών το βράδυ της Κυριακής, ξυλοκόπησαν τον άνδρα μέχρι λιποθυμίας και βίασαν ομαδικά την κοπέλα. Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν το άτυχο ζευγάρι όταν περαστικοί τους έτρεψαν σε φυγή με τις φωνές τους.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, η συμμορία των τεσσάρων ανδρών την ίδια βραδιά επιτέθηκε και σε μια τρανσέξουαλ γυναίκα από το Περού, η οποία νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο μαζί με τους Πολωνούς τουρίστες.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, η 26χρονη Πολωνή βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ από την εφιαλτική της εμπειρία ενώ ο σύντροφός της θα χρειαστεί επέμβαση στη μύτη εξαιτίας των εκτεταμένων τραυματισμών του.

Οι ιταλικές αρχές δηλώνουν ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων υπόπτων, σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων αλλά και των αυτόπτων μαρτύρων. Στη διάθεσή τους υπάρχει και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής, το μόνο στοιχείο που έχει γίνει γνωστό για τους υπόπτους είναι ότι έχουν σκουρόχρωμο δέρμα και είναι κάτω των 30 ετών, όπως ανέφερε ο 26χρονος Πολωνός.

Επιπλέον, στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε DNA και των τεσσάρων ανδρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:26