search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Πρώην παίκτης της Σπάρτης γρονθοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τον πρόεδρο της ομάδας!

28.08.2017 18:57
Πρώην παίκτης της Σπάρτης γρονθοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τον πρόεδρο της ομάδας! - Media

 

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Πρώην παίκτης της Σπάρτης γρονθοκόπησε τον πρόεδρό της, Δημήτρη Νικόλαρο, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του sport-fm.gr, ένας πρώην παίκτης της ομάδας εισέβαλε στα γραφεία της ΠΑΕ, το απόγευμα της Δευτέρας (28/8) και, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο, γρονθοκόπησε τον πρόεδρο, Δημήτρη Νικόλαρο, προκαλώντας του μώλωπες στο πρόσωπο, ενώ επιτέθηκε -μόνο φραστικά, ευτυχώς- και στον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Τζαναβάρα!

Ο κ. Νικόλαρος, μάλιστα, μεταφέρθηκε άμεσα στα Έκτακτα του νοσοκομείου Σπάρτης, όπου θα παραμείνει για την απαραίτητη παροχή των πρώτων βοηθειών.

Πλέον, αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με αυτό το, πραγματικά, πρωτοφανές περιστατικό, ενώ είναι δεδομένο πως τον λόγο από εδώ και πέρα τον έχει η δικαιοσύνη.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33