search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:30
MENU CLOSE

Νίκη αγνοείται για ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης

28.08.2017 20:43
Νίκη αγνοείται για ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης - Media

 

Σε ένα ματς που όλα τα… λεφτά ήταν το β’ μέρος, ΑΕΛ και Αστέρας έμειναν στο 1-1 και έπειτα από δύο αγωνιστικές παρέμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Μάσα (πέν. 59′) και Ναζλίδης (71′) οι σκόρερ.

Μόνο νίκη ήθελαν και Αστέρας Τρίπολης στο «AEL FC Arena», μετά τις ήττες τους στην πρώτη αγωνιστική, ωστόσο έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς που η τελική του έκβαση μπορεί να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Έπειτα από το πρώτο ημίχρονο που δεν σημειώθηκε το παραμικρό, παρά μόνο μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, στο β’ μέρος ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 59′, παράβαση στην οποία υπέπεσε με χέρι στην περιοχή ο Ζίζιτς.

Εκεί το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά, με τους Θεσσαλούς να πιέζουν συνεχώς και τελικά στο 71′ ισοφάρισε με τον Ναζλίδη να εκμεταλλεύεται το έτοιμο γκολ που του πρόσφερε ο Περόνε, που μόλις είχε μπει στο ματς.

Ενδεικτικό δύο ανέτοιμων ομάδων, που όμως ήθελαν πολύ την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ήταν το ματς ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Αστέρα Τρίπολης, αφού τα λάθη εκατέρωθεν έδιναν και έπαιρναν, με αποτέλεσμα να μην είναι καλός ο ρυθμός του αγώνα.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη φαινόταν πάντως να πατά λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας περισσότερα λεπτά την μπάλα στα πόδια της, χωρίς όμως να βάζει ουσία στο παιχνίδι της.

Από την άλλη μεριά, οι Θεσσαλοί είχαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία του α’ ημιχρόνου, όταν ο στο 23’ ο Αγκάνοβιτς με πολύ ωραία λόμπα βρήκε τον Κριζμάν, εκείνος με εντυπωσιακό βολ-πλανέ τέλειωσε τη φάση, αλλά η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ναβάρο (80′ Γιαννιτσάνης), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Αγκάνοβιτς (69′ Περόνε), Φατιόν, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κρίζμαν (46′ Ρέντζας), Ναζλίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μάσα, Καλτσάς (63′ Κυριακόπουλος), Μαντιντά (72′ Ισνάλδο), Μανιάς.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης, Κυριάκος Μερκενίδης.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10