search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:15
MENU CLOSE

«Πιάστηκε» ο βομβιστής του πούλμαν της Ντόρτμουντ

29.08.2017 14:45
«Πιάστηκε» ο βομβιστής του πούλμαν της Ντόρτμουντ - Media

 

Η εισαγγελία του Ντόρτμουντ με σημερινή της απόφαση παραπέμπει στη δικαιοσύνη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας 28 ανθρώπων τον 28χρονο Ρώσο πολίτη Σεργκέι Β., ο οποίος είχε συλληφθεί για την τοποθέτηση τριών εκρηκτικών μηχανισμών, οι οποίοι εξερράγησαν την 11η Απριλίου κοντά στο λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια.

Όπως μετέδωσε η Deutsche Welle, ο 28χρονος Ρώσος παραπέμπεται στη δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης σωματικών βλαβών σε δύο άτομα και της παράνομης κατοχής εκρηκτικών. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι το κίνητρο του δράστη ήταν να πέσει η μετοχή του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Μπορούσια μετά το συμβάν, ώστε ο ίδιος να επωφεληθεί από την πτώση της. Ο κατηγορούμενος κρατείται από τις 21 Απριλίου και αρνείται την ενοχή του.

 

(Πηγή : Deutche Welle)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:14