search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:56
MENU CLOSE

Το Fox News σταματάει να εκπέμπει στη Βρετανία

29.08.2017 16:23
Το Fox News σταματάει να εκπέμπει στη Βρετανία - Media

 

Τo κανάλι του Fox News βγήκε από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Μεγάλης Βρετανίας, αφού ο ιδιοκτήτης του Ρούπερτ Μέρντοχ και οι γιοι του το απέσυραν.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι το κανάλι δεν θα μεταδίδεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την αποτυχία του να προσελκύσει το βρετανικό τηλεοπτικό κοινό.

«Το Fox News επικεντρώνεται στην αγορά των ΗΠΑ και έχει σχεδιαστεί για το αμερικανικό κοινό και κατά συνέπεια, είχε κατά μέσο όρο μερικές χιλιάδες τηλεθεατές την ημέρα στη Μ. Βρετανία. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι προς το συμφέρον μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε το κανάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο», επισημαίνει το τηλεοπτικό δίκτυο στην ανακοίνωσή του.

Η εταιρεία 21st Century Fox (FOX) ανέφερε ότι η τελευταία μετάδοση του καναλιού στη Μ. Βρετανία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 16.00 (τοπική ώρα).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:56