search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:06
MENU CLOSE

Κυκλώνας Χάρβεϊ: Οι σταρ που στέκονται στο πλευρό των θυμάτων

30.08.2017 09:52
Κυκλώνας Χάρβεϊ: Οι σταρ που στέκονται στο πλευρό των θυμάτων - Media

 

Ο κυκλώνας Χάρβεϊ άφησε πίσω του μεγάλες καταστροφές, περνώντας από το Χιούστον. Και σταρ από τον χώρο του θεάματος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ηθοποιού Κέβιν Χαρτ να συνδράμουν τους πληγέντες.

Αυτό είναι παράδοση στην Αμερική. Και δεν ξέρει κανείς από ποιαν και ποιον να αρχίσει.

Τη Δευτέρα, η Μπιγιονσέ έκανε δήλωση στην εφημερίδα «The Houston Chronicle»: «Η σκέψη μου είναι στη γενέτειρά μου, το Χιούστον. Προσεύχομαι συνεχώς γι’ αυτούς που επλήγησαν και για τους διασώστες που ήταν τόσο γενναίοι κι αποφασισμένοι να δώσουν τέτοια βοήθεια. Δουλεύω στενά με την ομάδα μου στο BeyGOOD και με τον πάστορά μου, να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο για να βοηθήσουμε όσους μπορούμε».

Ο DJ Καλέντ, συνοδευόμενος από το αγοράκι του, τον Asahd, δώρισε 25.000 δολάρια. Το ίδιο ποσό δώρισε και ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον. Ο οποίος έστειλε κι ένα μήνυμα: «Ξέρω τι περνάτε. Κι εγώ το πέρασα, κι η οικογένειά μου το πέρασε. Περάσαμε τον κυκλώνα Χάρβεϊ, ο οποίος ήταν κατηγορία 5. Το μάτι του κυκλώνα πέρασε ακριβώς από πάνω μας, ήταν ολέθριο. Επιζήσαμε και γίναμε πιο δυνατοί, και το ίδιο θα κάνετε κι εσείς».

Άλλοι υπερέβησαν το ποσό για το οποίο είχε απευθύνει έκκληση ο Χαρτ. Ο Κρις Μπράουν ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προσφέρει 100.000 δολάρια, αν και παραδέχθηκε ότι είναι επιφυλακτικός όσον αφορά τον Ερυθρό Σταυρό. Την Τρίτη, η Κιμ Καρντάσιαν τουίταρε ότι η οικογένεια Καρντάσιαν έκανε δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό και τον Στρατό Σωτηρίας το ποσό των 500.000 δολαρίων. Οι J-Rod (δηλαδή η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ), σε βίντεο που ανήρτησαν στο Instagram, είπαν ότι θα δωρίσουν το ποσό των 50.000 δολαρίων. Ο τραγουδιστής Κρις Γιανγκ είπε, τη Δευτέρα, ότι έκανε δωρεά 100.000 δολάρια.

Δεν θα έμενε άπραγος ο κόσμος των σπορ: Ο στόχος που είχε θέσει ο σταρ των Χιούστον Ρόκετς, Τζέι Τζέι Ουάτ (1 εκατομμύριο δολάρια) ξεπεράστηκε χάρη στα 50.000 δολάρια τα οποία δώρισε ο πόιντ γκαρντ της ομάδας του NBA, Κρις Πολ. Ο καινούργιος στόχος του Ουάτ είναι τα 2 εκατομμύρια δολάρια και έχουν ήδη συγκεντρωθεί 1,62 εκατομμύρια από δωρεές.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:05