search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:14
MENU CLOSE

Τραγωδία: 41χρονη πυροβόλησε στο κεφάλι τις δίδυμες κόρες της και αυτοκτόνησε

30.08.2017 12:58
Τραγωδία: 41χρονη πυροβόλησε στο κεφάλι τις δίδυμες κόρες της και αυτοκτόνησε - Media

 

Νεκρές βρέθηκαν η 41χρονη Σελίζα Χένινγκ και οι δύο εξάχρονες κορούλες της, Μακαλάγια και Άντισον, μέσα στο σπίτι τους στην πόλη Τζόλιετ, στις ΗΠΑ.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι η 41χρονη μητέρα πυροβόλησε τα δίδυμα κοριτσάκια της στο κεφάλι, λίγο πριν στρέψει την καραμπίνα στον εαυτό της.

Όπως ανέφερε ο πεθερός της και παππούς των παιδιών, η νύφη του είχε κρατήσει τα παιδιά στο σπίτι εκείνη την ημέρα, επιλέγοντας να μη τα στείλει στον παιδικό σταθμό.

Επίσης, το πρωί εκείνης της μέρας ο σύζυγός της προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της αρκετές φορές, χωρίς αποτέλεσμα. Όταν γύρισε σπίτι το μεσημέρι, βρήκε νεκρούς τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

«Ελπίζω να καταφέρει να βγει ζωντανός από αυτήν την τραγωδία» είπε ο πατέρας του στους δημοσιογράφους, συμπληρώνοντας ότι η πράξη της νύφης του ήταν τελείως ανεξήγητη και αιφνιδιαστική, αφού φαινόταν εξαιρετικά ικανοποιημένη και ευτυχισμένη με τη ζωή της στα προάστια.

Σύμφωνα με γείτονες της οικογένειας, ήταν υπόδειγμα οικογένειας, ενώ η γυναίκα έδειχνε πάντα ψυχικά υγιής και ισορροπημένη, και φαινόταν να υπεραγαπούσε τις κορούλες της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:12