search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:46
MENU CLOSE

Στην ΑΕΚ ο Αραούχο! – Έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα μετά από διαπραγματεύσεις – θρίλερ

30.08.2017 17:14
Στην ΑΕΚ ο Αραούχο! - Έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα μετά από διαπραγματεύσεις - θρίλερ - Media

 

Πραγματικότητα θα γίνει το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ να δουν ξανά με τα κιτρινόμαυρα τον Σέρχιο Αραούχο!

Μπορεί το θέμα του να μετατράπηκε σε θρίλερ (αφού πάγωσαν για κάποιες ώρες οι διαπραγματεύσεις λόγω της επιμονής της Λας Πάλμας για δανεισμό χωρίς οψιόν), ωστόσο η τεράστια επιθυμία και οι έντονες πιέσεις του ίδιου του Αργεντινού προς τους Ισπανούς, σε συνδυασμό με τις προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη συνετέλεσαν ώστε να σφραγιστεί η αυριανή επιστροφή του (που είχε προαναγγείλει από την Τρίτη ο ΣΠΟΡ FM 94,6).

Η αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του ισπανικού συλλόγου δημιούργησε εμπλοκή στις συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν τελικά να κάνουν δικό τους τον παίκτη, ακόμα και ως δανεικό χωρίς οψιόν αγοράς.

Προς επιβεβαίωση λοιπόν των ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη, σύμφωνα με τα οποία ο ίδιος ο Αραούχο παρέμεινε ανεπηρέαστος από την προσωρινή διακοπή των διαπραγματεύσεων και έστειλε εκ νέου μήνυμα σε φίλο του στην Ελλάδα ότι την Πέμπτη θα βρίσκεται στη χώρα μας, αυτό ακριβώς θα συμβεί αύριο!

Έτσι, o Αργεντινός παιχταράς θα επιστρέψει στην ΑΕΚ (με τη δέσμευση πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να αγοραστεί στο τέλος της σεζόν) και οι… αντοχές του αεροδρομίου θα δοκιμαστούν από τους φίλους της «Ένωσης», που αναμένεται να το κατακλύσουν για να τον υποδεχθούν.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44