search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10
MENU CLOSE

«Μου πρότειναν ροζ κρουαζιέρα σε ελληνικό γιοτ και καυτές νύχτες με 3 εκατομμυριούχους»

31.08.2017 11:41
«Μου πρότειναν ροζ κρουαζιέρα σε ελληνικό γιοτ και καυτές νύχτες με 3 εκατομμυριούχους» - Media

 

Ένα μοντέλο από την Αυστρία αποφάσισε να αποκαλύψει τις ανήθικες προτάσεις που δέχτηκε κατά καιρούς, όπως και τις πιέσεις για να πάρει μέρος σε ροζ κρουαζιέρα.

Η 20χρονη Τζαζ Έγκερ υποστηρίζει ότι την πίεσαν να συμμετάσχει σε ροζ κρουαζιέρα σε ελληνικό γιοτ, παρέα με 3 εκατομμυριούχους! Το πήγε, μάλιστα, ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι ακόμα και κορυφαία μοντέλα παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες για μερικά εκατομμύρια!

Ο στόχος της είναι να αποκαλύψει τον σκοτεινό κόσμο της μόδας, να προστατέψει νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με αυτόν και να παρουσιάσει όλα όσα έζησε, λέγοντας «όχι» στις πιέσεις.

Η Τζαζ άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 13 ετών, στην Αυστρία. Όταν μετακόμισε στο Λονδίνο, την την προσέγγισε ένας ατζέντης σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπως είπε στη Daily Mail.

Η 20χρονη υποστηρίζει ότι ο ατζέντης της είπε ότι υπάρχει μια «δουλειά μοντέλου» με πολλά χρήματα, αρκεί να πάει σε μια ροζ κρουαζιέρα και να περάσει καυτές νύχτες με 3 εκατομμυριούχους. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο ατζέντης της είπε ότι συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία μοντέλων του κόσμου κι ότι θα μπορούσε να βοηθήσει την καριέρα της. Η Τζαζ δεν κατονόμασε τον ατζέντη αυτόν.

Στη συνέχεια, η κοπέλα υποστήριξε ότι, αφού αρνήθηκε, την κάλεσε στο τηλέφωνο ένας άλλος ατζέντης, ο «Τζωρτζ», όπως τον αποκαλεί. Την κάλεσε σε δείπνο με πασίγνωστο ηθοποιό σε στέκι celebrities στο Λονδίνο και της είπε να νιώσει άνετα με την «οικειότητα που θα ακολουθούσε». Έπειτα, της είπε, προκειμένου να τη δελεάσει, ότι σε πολύ μεγάλες εταιρίες στον χώρο της μόδας πληρώνονται μέχρι 2.000.000 δολάρια (1.650.000 ευρώ) για μια βραδιά με βαθύπλουτους άντρες και της έδειξε κιόλας screenshots από μηνύματα διάσημων μοντέλων που τον ευχαριστούσαν για τα ερωτικά ραντεβού που τους είχε κλείσει. 

Η Τζαζ χρησιμοποιεί στο Instagram το hashtag #truthbehindthisshot, περιγράφοντας όλα τα άσχημα που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες. Μάχεται υπέρ της αυτοπεποίθησης, λέγοντας ότι της έχουν πει από πρακτορείο μοντέλων ότι «οι γοφοί της είναι πολύ ανοιχτοί», ότι έπρεπε να φτιάξει τα στραβά της δόντια και διάφορα άλλα τέτοια περιστατικά. 

Πηγή: star.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10