search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:40
MENU CLOSE

Εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού: Έχασα μεγάλο ρόλο επειδή δεν ήξερα αγγλικά!

31.08.2017 14:08
Εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού: Έχασα μεγάλο ρόλο επειδή δεν ήξερα αγγλικά! - Media
 
Την αποκάλυψη ότι δεν κατάφερε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά και ότι έχασε έναν καλό ρόλο επειδη δεν ήξερε αγγλικά έκανε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» γνωστός Έλληνας ηθοποιός.
 
Πρόκειται για τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για τους λόγους που δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό απάντησε:
«Ήταν να πάω στο εξωτερικό. Έπαιζα μια ταινία με τον Βέγγο τότε και ήρθε ένας παραγωγός, Έλληνας, που είχε σχέση με μια αμερικάνικη εταιρεία, είχε σκηνοθετήσει μια ταινία με τον Τζέιμς Ντιν, ο οποίος ήθελε έναν Έλληνα για να παίξει με τον Πίτερ Φιντς και την Τζέιν Φόντα.
 
Τρία άτομα θα έπαιζαν σε όλη την ταινία. Δεν του άρεσε κανένας. Μόλις ξεκινούσα εγώ και μου είπε ο παραγωγός: “Βουτσά, δεν έρχεσαι να σε δει;”. Πήγα και μου είπε η διερμηνέας: “Κύριε Βουτσά, του αρέσετε”.
 
Πήρα το σενάριο και μου είπε ένας μοντέρ στη Φίνος Φιλμ που το είδε ότι είναι πρωταγωνιστικός ρόλος. Πάω να το διαβάσω και ήταν στα αγγλικά, οπότε δεν γινόταν να το κάνω. Έχασα το ρόλο επειδή δεν ήξερα αγγλικά. Γι’ αυτό φρόντισα τα παιδιά μου να μάθουν ξένες γλώσσες».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:39