search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:14
MENU CLOSE

«Καρφιά» Παπαθεοδώρου: Προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί Τόσκα για το Πυροσβεστικό Σώμα

31.08.2017 15:48
4176159.jpg

 

Για ανάξια συμπεριφορά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, έκανε λόγο ο αρμόδιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, με αφορμή δηλώσεις του σχετικά με το Πυροσβεστικό Σώμα.

«Για έναν υπουργό ο οποίος απέτυχε τόσο τραγικά στην Πολιτική Προστασία, είναι να μεταβιβάζει τις ευθύνες της δικής του αποτυχίας στο προσωπικό και στα στελέχη του υπουργείου, του οποίου προΐσταται. Είναι προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί του κ. Τόσκα για τις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος, που με αυταπάρνηση έκαναν το καθήκον τους όλο το καλοκαίρι στη μάχη με τις φωτιές» ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου.

Υπογράμμισε «το ιταμό ύφος ενός υπουργού που κατόπιν εορτής λοιδορεί τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και τα κατηγορεί ότι είναι ο πιο στρεβλός μηχανισμός του Δημοσίου και ότι έμπαιναν από το παράθυρο στο Σώμα».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε από τον κ. Τόσκα να ανακαλέσει δημοσίως τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:12